×

Informații legislative

Divertimag.ro utilizează fişiere de tip cookie pentru onorarea comenzilor (eliberarea facturii, certificatului de garanţie și expedierea produselor), reclamă-marketing-publicitate (newslatter) și realizarea de statistici necesare dezvoltării serviciilor oferite. Te informăm că ne-am actualizat politicile pentru a integra în acestea si în activitatea curentă a Xtrems.ro cele mai recente modificări propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. 

Meniu

    La noi puteti gasi cea mai larga gama de produse si echipamente din segmentele de top ale producatorilor parteneri din diverse domenii. Stocul nostru de marfa este gandit in asa fel incat sa satisfaca nevoile si cerintele clientilor in cel mai scurt timp posibil. Toate produsele DivertiMag sunt de cea mai buna calitate si sunt verificate atent inainte de a fi expediate catre clienti. Din magazinul nostru online se pot achizitiona atat produse individuale cat si seturi sau pachete cu accesorii.

     DivertiMag vine in intampinarea clientlior cu preturi competitive si pachete promotionale. Oferim produse in conformitate cu legislatia in vigoare, insotite de certificatele producatorilor si garantii atat nationale cat si internationale.

      Livrarea se va face prin intermediul curieratului rapid, iar timpul de procesare al comenzilor este de 12 ore. Livrarea produselor aflate in stocul DivertiMag se va face in 24 ore de la plasarea comenzii, exceptand zilele nelucratoare, precum si sarbatorile legale.
      Garantam pe deplin calitatea produselor distribuite de site-ul DivertiMag.